KADROMUZ

Hilal AGAOĞLU - İngilizce Öğretmeni

1982 yılında Uşak´ta doğdu.İlkokulu Cumhuriyet İlkokulu´nda,ortaokulu ve liseyi Atatürk Lisesi´nde okudu.Eskişehir Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliğinden mezun oldu.

2014 yılında Hakkari ilinin Çukujrca ilçesinin Çığlı Köyü´ne atandı.2015 yılında Uşak Banaz Kızılhisar İlköğretim Okulunda İlkokul İngilizce Öğretmeni olarak göreve başladı.Hala burada görev yapmaktadır.Evli ve iki çocuk annesidir.

She was born in 1982 in Uşak.She studied at Cumhuriyet Primary school,Atatürk Secondary School and Atatürk High school.She graduated from Eskişehir Anatolia University Education Faculty English Language Teachers Department.

She started to work in Hakkari/Çukurca Çığlı village in 2014.One year later she started to work  in Uşak/Banaz Kızılhisar Primary School.She has been working here since 2015.She is married and has two daughters.